SRBIJA NAJUSPEŠNIJA NA BALKANSKOM PRVENSTVU


 

Na 17. Balkanskom prvenstvu za seniore, koje je održano 21. i 22. februara 2015. godine u Čačku, reprezentacija Srbije je u generalnom plasmanu zauzela prvo mesto sa osvojenih šest zlatnih medalja, sedam srebrnih i četiri bronzane ispred reprezentacija Turske (5 zlatnih medalja, 2 srebrne i 5 bronzanih) i Hrvatske (3 zlatne medalje, 2 srebrne i 4 bronzane).

Za Srbiju zlatne medalje su osvojili Madžarević Marija u katama pojedinačno, Berić Mladen u katama pojedinačno, Jovanović Miloš u borbama pojedinačno -84 kg, Bitević Slobodan  u borbama pojedinačno +84 kg, ženski tim u borbama (Čomagić Ivana, Simić Minja, Cvrkota Sanja i Preković Jovana) i muški tim u borbama (Bitević Slobodan, Cvrkota Dejan, Jeknić Velimir, Jovanović Miloš, Mijalković Uroš, Šestakov Aleksandar i Umićević Dejan).

Srebrne medalje su osvojili Cvrkota Sanja u borbama pojedinačno -61 kg, Čomagić Ivana  u borbama pojedinačno -68 kg, Vićovać Andriana u borbama pojedinačno +68 kg, Pajkić Dejan u katama pojedinačno, Joksić Stefan u borbama pojedinačno -67 kg, Umićević Dejan u borbama pojedinačno +84 kg i muški kata tim (Berić Mladen, Šemlal Stefan i Mijanović Relja).

Bronzane medalje su osvojili Stepanović Ivana u katama pojedinačno, Milivojčević Jelena u borbama pojedinačno -50 kg, Maksić Dunja u borbama pojedinačno -55 kg i Antić Marko u borbama pojedinačno -60 kg.

 

Rezultati

Žrebne liste sa rezultatima

Finalni mečevi

Repasaži

Uspešnost