DRUGOG DANA ČETRNAEST MEDALJA ZA SRBIJU

LOGO vektorski KFB 2014 vinjeta 100pxDrugog dana 16. Balkanskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se održava u Dubrovniku od 11. do 13. decembra 2015. godine, članovi reprezentacije Srbije osvojili su ukupno četrnaest medalja i to dve zlatne, dve srebrne i deset bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili Simeunović Nikola u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -63g i Anastasios Nteros u kategoriji juniora borbe pojedinačno +76kg.

Srebrne medalje su osvojili kadetkinje u borbama ekipno i Marković Aleksandar u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -84kg.

Bronzane medalje su osvojili Marković Marko u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -52kg, Petrovački Uroš u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -57kg, Nonković Marko u kategoriji kadeta borbe pojedinačno +70kg, Arnaut Nikola u kategoriji juniora borbe pojedinačno -55kg, Vidić Veljko u kategoriji juniora borbe pojedinačno -76kg, Kraljević Marko u kategoriji juniora borbe pojedinačno +76kg, Lekić Aleksandar u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -60kg, Tintor Aleksandar u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -75kg, Cvrkota Dejan u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -84kg i Trikoš Bogdan u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno +84kg.

Trećeg dana na programu će biti ekipna takmičenja.

Kompletni rezultati

Žrebne liste sa rezultatima

Finalni mečevi

Repasaži

Uspešnost