PREDSTOJEĆE AKTIVNOSTI

19.11.2017. Premijer liga Srbije (seniori, seniorke)
25-26.11.2017. Karate 1 Serija A, Japan, Okinava
02.12.2017. Naučno stručni simpozijum, Novi Sad
08-10.12.2017. Prvenstvo Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore, Crna Gora, Herceg Novi
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
NOVOSTIODRŽANE NACIONALNE PREMIJER LIGE SRBIJE

 

 

Premijer liga Srbije za seniore 2017/18 i Premijer liga Srbije za seniorke 2017/18 održane su 19.11.2017. godine u Beogradu u Sportskom centru “Voždovac” na Banjici u organizaciji Karate federacije Srbije i tehničkoj organizaciji karate kluba “Arena” iz Beograda.

 

Kod seniora najuspešniji su bili klubovi: (1) Dinamo iz Pančeva, (2) Borac iz Čačka i (3) Studentski grad iz Beograda dok su kod seniorki najuspešniji bili klubovi: (1) Zadrugar iz Lazareva, (2) Partizan iz Beograda i (3) Mavaši iz Novog Sada.

 

NAJAVA NACIONALNIH “PREMIJER” LIGA

Nacionalne “Premijer” lige Srbije za seniore i seniorke, za klubove koji su potvrdili svoje učešće, održaće se 19.11.2017.godine u Beogradu u Sporstkom centru “Voždovac” na Banjici.

Žreb za ligu obaviće se 19.11.2017. godine u Sporstkom centru “Voždovac” na Banjici u 10 časova i za realizaciju takmičenja primeniće se Bergerove tablice i to:

 

Premijer liga za seniorke

Kolo 1              1-6          2-5          3-4

Kolo 2              1-2          6-4          3-5

Kolo 3              6-2          3-1          4-5

Kolo 4              3-2          6-5          4-1

Kolo 5              3-6          4-2          5-1

 

Premijer liga za seniore

Kolo 1              2-3

Kolo 2              2-1

Kolo 3              3-1

 

Dopis KFS

 

NAJAVA NAUČNO STRUČNOG SIMPOZIJUMA

Karate savez Vojvodine i Fakultet za sport i turizam organizuju Osamnaesti međunarodni naučno-stručni simpozijum “Nauka i karate sport” sa temom “Selekcija u karate sportu” koji će se održati 02. decembra 2017. godine u Novom Sadu na Fakultetu za sport i turizam, Radnička 30a/II sprat.

 

Program simpozijuma

 

NAJAVA PRVENSTVA BALKANA ZA KADETE, JUNIORE I MLAĐE SENIORE

18. Prvenstvo Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore održaće se od 08. do 10. decembra 2017. godine u Herceg Novom, Crna Gora.

 

Bilten

 

ZAVRŠENE PRVE OTVORENE BALKANSKE ŠKOLSKE KARATE IGRE

Na Prvim otvorenim balkanskim školskim karate igrama, koje su održane od 10. do 12. novembra 2017. godine u Novom Sadu, i na kojima su učestvovali učenici iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Rumunije, Slovenije i Srbije i najuspešnije su bile reprezentacije (1) Srbije sa osvojenih dvadeset zlatnih medalja, četrnaest srebrnih i dvadeset jedne bronzane, (2) Bosne i Hercegovine i (3) Hrvatske.

 

Zlatne medalje su osvojili: Baraković Mile, Crnovčić Slavica, Durmiš Dina, Jovanović Lana, Marković Marko, Negovanović Brankica, Nijemčević Ana, Nijemčević Ana, Njegić Jovan, Perović Ivana, Pešić Petra, Petrovački Uroš, Petrović Slavka, Popović Mihajlo, Roksandić Željana, Spaskovski Darko, Subota Uroš, Vukmirović Uroš, Zarija Arijana i Zdesić Aleksandar.

 

Srebrne medalje su osvojili: Blagojević Vanja, Drašković Nađa, Dukić Dušan, Grubić Mihajlo, Kasporski Boris, Lemajić Stefan, Marković Mihajlo, Mihajlović Nastasija, Milovanović Aleksandar, Stevanetić Marko, Stoiljković Tijana, Todorović Andrej, Tomić David i Vručinić Đorđe.

 

Bronzane medalje su osvojili: Dragović Glorija, Dučić Ana, Elez Jelena, Ivanović Anđela, Jakovljević Vasilije, Jelovać Mihajlo, Jovanović Sava, Lazović Nikola, Marić Andrija, Marin Vukašin, Mesić Mina, Mičić Milos, Radović Marija, Ristić Dimitrije, Ristić Dimitrije, Rudić Bojana, Šarac Petar, Šćepanović Tara, Urošević Luka, Vilimanović Arsenije, Vučković Luka i Žunić Sara.

 

Kompletni rezultati

Žrebne liste sa rezultatima

Repasaži

Uspešnost

 

POČINJU PRVE OTVORENE BALKANSKE ŠKOLSKE IGRE

Prve otvrene Balkanske školske karate igre u konkurenciji učenika osnovnih i srednjih škola iz (1) Bosne i Hercegovine, (2) Bugarske, (3) Hrvatske, (4) Makedonije, (5) Mađarske, (6) Crne  Gore, (7) Rumunije, (8) Slovenije i (9) Srbije održavaju se od 10. do 12. novembra 2017. godine u Novom Sadu.

 

Žreb

Bilten 2

 

ODRŽAN KUP SRBIJE ZA POLETARCE, PIONIRE I NADE

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, održan je 05.11.2017. godine u Čačku u Sportskoj hali “Mladost” – Atenica u organizaciji Karate federacije Srbije na kome su najuspešnije ekipe bile (1) Mladenovac iz Mladenovca sa osvojenih 10 zlatnih medalja, 12 srebrnih i 11 bronzanih, (2) Borac iz Čačka sa osvojenih 6 zlatnih medalja, 6 srebrnih i 9 bronzanih i (3) Srem iz Sremske Mitrovice sa osvojenih 6 zlatnih medalje, 3 srebrne i 3 bronzane.

 

Rezultati

Generalni plasman

 

ODRŽANO PRVENSTVO SRBIJE ZA KADETE, JUNIORE I MLAĐE SENIORE

Prvenstvo Srbije za kadete, kadetkinje, juniore, juniorke, mlađe seniore i mlađe seniorke u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, održano je 04.11.2017. godine u Čačku u Sportskoj hali “Mladost” – Atenica u organizaciji Karate federacije Srbije na kome su najuspešnije bile ekipe (1) Studentski grad iz Beograda sa osvojenih 5 zlatnih medalja, 3 srebrne i 11 bronzanih, (2) Borac iz Čačka sa osvojenih 3 zlatne medalje, 1 srebrna i 1 bronzana i (3) Mladenovac iz Mladenovca sa osvojenih 3 zlatne medalje i 1 srebrnom.

 

Rezultati

Generalni plasman

 

.

IVANA PEROVIĆ PRVAKINJA SVETA

 

 

Na 10. Prvenstvu sveta za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se  održava od 25. do 30. oktobra 2017. godine na Tenerifama, Španija, Ivana Perović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja borbe pojedinačno -54 kg i na tom putu je savladala šest takmičarki fantastičnim ukupnim skorom 20:0 bez izgubljenog poena. 

U prvom kolu savladala je takmičarku iz Engleske Cosgrove Niamh Lilly sa 3:0, u drugom kolu takmičarku iz Škotske Mcnab Carly sa 5:0, u trećem kolu takmičarku iz Češke Stepanova Vendulu sa 4:0, u četvrtom kolu takmičarku iz Španije Pereira Villalobos Soniu na izjašnjenje, u petom kolu takmičarku iz Slovačke Zimnikovalova Zoju sa 2:0 i finalunom susretu takmičarku iz Bugarske Kamenova Ivanu sa 4:0.

 

ODLUKA DISCIPLINSKE KOMISIJE KFS

Disciplinska komisija Karate federacije Srbije je dana 17.10.2017. godine donela sledeću odluku:

Lazar Ćosić, takmičar karate kluba “Nippon” iz Beograda, kažnjava se zabranom nastupa na period od 4 (četiri) meseca zbog nesportskog ponašanja u vidu psovanja protivničkog takmičara na Prvenstvu Beograda za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore koji je održan 23.09.2017. godine.

Uzimajući u obzir da (1) prekršaj imenovanog predstavlja teži disciplinski prekršaj shodno članu 23. Disciplinskog pravilnika Karate federacije Srbije i (2) da je shodno članu 8. Disciplinskog pravilnika KFS, Disciplinska komisuja pri utvrđivanju kazne uzela u obzir sve okolnosti koje utiču da kazna bude blaža ili teža, a naročito težina izvršenog prekršaja i njegove posledice, stepen odgovornosti izvršioca, pobude zbog kojih je izvršen prekršaj, okolnosti pod kojima je izvršen prekršaj, ranije ponašanje izvršioca i njegovo držanje posle izvršenog prekršaja kao i sadržaj izjave Diciplinska komisija KFS je donela navedenu odluku.

Kazna stupa na snagu 23.09.2017. godine danom izricanja kazne Shikaku i mere automatske suspenzije, član 11. Disciplinskog pravilnika KFS, od strane Delegata takmičenja i prema članu 50. Disciplinskog pravilnika KFS vreme provedeno pod suspenzijom se uračunava u kaznu.

 

NAJAVA KUPA SRBIJE ZA POLETARCE, PIONIRE I NADE

Kup Srbije za poletarce, poletarke, pionire, pionirke, muške i ženske nade u katama pojedinačno i ekipno za poletarce, pionire i nade i borbe pojedinačno i ekipno za pionire i nade odžaće se u nedelju 05.11.2017. godine u Čačku u Sportskoj hali “Mladost” – Atenica u organizaciji Karate federacije Srbije.

 

Dopis KFS

Žreb

Plan takmičenja

 

NAJAVA PRVENSTVA SRBIJE ZA KADETE, JUNIORE I MLAĐE SENIORE

Prvenstvo Srbije za kadete, kadetkinje, juniore, juniorke, mlađe seniore i mlađe seniorke u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, održaće se u subotu 04.11.2017. godine u Čačku u Sportskoj hali “Mladost” – Atenica u organizaciji Karate federacije Srbije.

 

Dopis KFS

Žreb

 

REPREZENTACIJA SRBIJE OTPUTOVALA NA PRVENSTVO SVETA

Prvenstvo sveta za kadete, juniore i mlađe seniore održaće se od 25. do 30. oktobra 2017. godine na Tenerifama, Španija, na kome će nastupiti 1743 takmičara iz 109 zemalja. Za reprezentaciju Srbije nastupiće: Arsović Mihajlo u kategoriji juniora borbe pojedinačno +76 kg, Čačić Miljan u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -60 kg, Ćirić Jovan u kategoriji juniora borbe pojedinačno -68 kg, Crnovčić Slavica u kategoriji kadetkinja kate pojedinačno, Đurđević Nikolina u kategoriji mlađih seniorki kate pojedinačno, Durmiš Dina u kategoriji juniorki borbe pojedinačno +59 kg, Janković Bojana u kategoriji juniorki borbe pojedinačno -53 kg, Jevtović Dušan u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -63 kg, Krstić Lazar u kategoriji juniora borbe pojedinačno -76 kg, Lapčević Vladimir u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -67 kg, Marković Aleksandar u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -84 kg, Maslak Nikola u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -70 kg, Mihajlović Marko u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -52 kg, Milovanović Anja u kategoriji juniorki borbe pojedinačno -59 kg, Musta Mihael u kategoriji kadeta borbe pojedinačno +70 kg, Negovanović Brankica u kategoriji kadetkinja borbe pojedinačno -47 kg, Perović Ivana u kategoriji kadetkinja borbe pojedinačno -54 kg, Petrović Jovan u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno -75 kg, Petrović Slavka u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno -50 kg, Radičević Marina u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno -68 kg, Radojčin Strahinja u kategoriji kadeta borbe pojedinačno -57 kg, Radojević Miloš u kategoriji juniora borbe pojedinačno -61 kg, Ropret Tara u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno +68 kg, Simić Jovan u kategoriji mlađih seniora kate pojedinačno, Simić Jovana u kategoriji juniorki kate pojedinačno, kadetkinje/juniorke Dučić, Jerko, Simić kata tim, Stanimirović Milica u kategoriji juniorki borbe pojedinačno -48 kg, Subota Uroš u kategoriji kadeta kate pojedinačno, Suvajčević Stefan u kategoriji juniora kate pojedinačno, Trikoš Bogdan u kategoriji mlađih seniora borbe pojedinačno +84 kg, Vasović Andrijana u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno -61 kg, Vasović Petar u kategoriji juniora borbe pojedinačno -55 kg, Vujasinović Aleksandra u kategoriji mlađih seniorki borbe pojedinačno -55 kg i Živković Tamara u kategoriji kadetkinja borbe pojedinačno 54+ kg.

 

Žreb

 

EKIPA BARA NAUSPEŠNIJA NA TROFEJU BEOGRADA

 

 

Trofej Srbije – Trofej Beograda – Beogradski Pobednik održan je u Beogradu 08.10.2017. godine u Hali Pionir – Aleksandar Nikolić na kojem je učestvovalo preko 1000 takmičara iz 128 klubova iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Francuske, Hrvatske, Kanade, Mađarske, Makedonije, Rusije, Slovačke, Slovenije i Srbije.

Najuspešnije ekipe su bile (1) Bar – Bar, (2) Mladenovac – Mladenovac i (3) Šampioni Bijeljina – Bijeljina.

Trofej Beograda je otvorio predsednik KFS g-din Slavoljub Piper, a specijalni gost na turniru i supervizor suđenja je bio predsedsnik sudijske komisije WKF Havier Eskalante, koji je po završetku takmičenja održao brifing sa sudijama.

 

ESKALANTE ODRŽAO SUDIJSKI SEMINAR

 

 

Gospodin Havier Eskalante, predsednik Sudijske komisije Svetske karate federacije (WKF) je 07.10.2017. godine održao seminar u sklopu licencnog savetovanja na koje je prisustvovalo oko 60 sudija iz cele Srbije.

 

PROMENA DATUMA NAUČNO-STRUČNOG SIMPOZIJUMA

Zbog izmene u međunarodnom karate kalendaru došlo je do promene datuma održavanja 19. Naučno-stručnog simpozijuma koji će se umesto 25.11.20017. godine održati u subotu 02. decemnra 2017. godine.

 

Kalendar aktivnosti KFS

 

ESKALANTE – LICENCNO SAVETOVANJE ZA SUDIJE

U organizaciji Karate federacije Srbije predsednik sudijske komisije Svetske karate federacije (WKF) g-din Yavier Eskalante održaće u subotu 07.10.2017. godine u hotelu „Tulip in“ na Novom Beogradu licencno savetovanje za sudije.

 

Dopis KFS

 

NAJAVA TROFEJA BEOGRADA – BEOGRADSKOG POBEDNIKA

TROFEJ BEOGRADA – BEOGRADSKI POBEDNIK, kao takmičenje koje je zvanično uvršćeno u nacionalni kalendar takmičenja u karate sportu kao Trofej Srbije, održaće se u nedelju 08.10.2017. godine u Beogradu u Hala Pionir “Aleksandar Nikolić”, Čarli Čaplina 39, u organizaciji Karate federacije Srbije i Beogradskog karate saveza.

 

Propozicije

 

WKF PREMJER LIGA MENJA KFS KALENDAR

Izmena u WKF kalendaru vezana za promenu termina Karate 1 Premijer lige u Dubaiju uslovila je novo ažuriranje Kalendara aktivnosti KFS.

 

Kalendar aktivnosti KFS

 

NOVE IZMENE U KALENDARU AKTIVNOSTI KFS

U cilju usaglašavanja sa međunarodnim programom UO KFS je izvršio izmene na Kalendaru aktivnosti KFS koje su u priloženom dokumentu signirane žutom bojom.

 

Kalendar aktivnosti KFS

 

TREĆI NACIONALNI SEMINAR I LICENCIRANJE SLUŽBENIH LICA

 

 

Treći nacionalni seminar i licenciranje službenih lica za takmičarsku 2017/2018. godinu održan je 10.09.2017. godine u Beogradu na kojem je prisustvovalo preko 150 trenera, sudija, lekara i menadžera. Predsednik Takmičarske komisije BKS Aleksandar Mihailović održao je izlaganje o najnovijim izmenama i dopunama Takmičarskog pravilnika KFS, inovacijama vezanim za WKF Premijer ligu 2018. kao i o kvalifikacionim kategorijama preko kojih će sportisti ostvarivati normu za učešće na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju. Profesor dr Srećko Jovanović održao je predavanje na temu “Neki aspekti problema rane specijalizacije u karateu”, dok je Mileta Koprivica, predsednik sudijske komisije BKS, održao predavanje po pitanju Pravila za takmičenje u borbama i katama.

Praktičan deo licenciranja su sproveli Dragoslav Stojković, Ninoslav Glišić i Dragan Todorović.

 

TREĆI NACIONALNI SEMINAR I LICENCIRANJE SLUŽBENIH LICA

Treći nacionalni seminar i licenciranje službenih lica za takmičarsku 2017/2018. godinu održaće se 10.09.2017. godine u Beogradu na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, ulica Blagoja Parovića 156.

 

Dopis Beogradskog karate saveza

Zahtev za izdavanje dozvole za trenere

Zahtev za izdavanje dozvole za ispitivače

Zahtev za izdavanje dozvole za sudije

Zahtev za izdavanje dozvole za lekare

Zahtev za izdavanje dozvole za menadžere

 

IZMENE KOD UZRASNIH KATEGORIJA

S obzirom na to da je EKF izvršila izmenu termina održavanja Evropskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore sa 09-11. februara na 02-04. februara 2018. godine Karate federacija Srbije objavljuje Izmene kod uzrasnih i težinskih kategorija.

 

Uzrasne i težinske kategorije

 

PRVE OTVORENE BALKANSKE ŠKOLSKE KARATE IGRE

Prve otvrene Balkanske školske karate igre u konkurenciji učenika osnovnih i srednjih škola održaće se od 09. do 12. novembra 2017. godine u Novom Sadu.

 

Organizator takmičenja je Karate federacija Balkana, šampionat je akreditovan od EKF-a i nalazi se u takmičarskom kalendaru EKF-a za 2017. godinu.

 

Na takmičenju mogu učestvovati svi đaci – karate sprtisti koji pripadaju WKF pokretu i čije su nacionalne federacije članice WKF-a.

 

Prijava se vrši preko linka Sportdata isključivo preko nacionalnih federacija. Svaka nacionalna federacija može prijaviti maksimalno 4 takmičara po kategoriji i disciplini.

 

Dopis Generalnog sekretara KFB

Bilten

 

IZMENE U KALENDARU AKTIVNOSTI KFS

Zbog planiranih aktivnosti WKF Karate federacija Srbije je izvršila neophodne izmene u Kalendaru aktivnosti KFS za 2017-2018. godinu i one su u priloženom dokumentu označene crvenim slovima. Karate federacija Srbije će i ubuduće vršiti određene dorade kalendara a sve u funkciji usklađivanja sa aktivnostima WKF.

 

Novi kalendar aktivnosti KFS za 2017-2018.

 

NAJAVA SVETSKOG PRVENSTVA ZA KADETE, JUNIORE I U21

Deseto Svetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore održaće se 25-29. oktobra 2017. godine na Tenerifama, Španija.

 

Bilten

 

NAJAVA PRVENSTVA MEDITERANA

Prvenstvo Mediterana održaće se 16-17. septembra 2017. godine u Tangeru, Maroko.

 

Bilten

 

DRUGI NACIONALNI SEMINAR I LICENCIRANJE SLUŽBENIH LICA

 

 

Drugi nacionalni seminar i licenciranje službenih lica za takmičarsku 2017/2018. godinu održan je 16.07.2017. godine u Apatinu na kome su održana predavanja za sudije, trenere, lekare i menadžere, testiranje za sudije i trenere i praktičan rad za sudije i trenere. Predsednik KSV i predsednik Edukacione komisije KFS, profesor dr Strahinja Tepavčević održao je izlaganje o najnovijim izmenama i dopunama Takmičarskog pravilnika KFS, Pravilnika o radu nacionalnih (reprezentativnih) selekcija, Pravilnika o sticanju učeničkih i majstorskih zvanja (pojaseva) u karateu, inovacijama vezanim za WKF Premijer ligu 2018. kao i o kvalifikacionim kategorijama preko kojih će sportisti ostvarivati normu za učešće na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju. Na licenciranju predavači su bili i sportski direktor KFS, Predrag Stojadinov i svetski karate sudija Milan Kovačević.

 

INOVACIJE U WKF PREMIJER LIGI 2018

Stalno povećanje učesnika na svim događajima Premijer lige u 2017. godini, kao i veliki uticaj na generalno rangiranje WKF-a, uz TV produkciju, učinili su neophodnim uvođenje serije inovacija za sledeće izdanje Premijer lige 2018. godine.

Ove inovacije utiču na niz osnovnih aspekata koji povećavaju atraktivnost i interesovanje za poboljšano praćenje, a zasnovane su na sledećem: (1) registraciji, (2) žrebu, (3) kotizaciji, (4) nagradama i (5) imidžu.

Značajno povećanje broja registracija u svim takmičarskim kategorijama čini potrebnim regulisanje broja učesnika u svakoj kategoriji, kako bi se homogenizovali turniri i njihovi programi.

Identitet Premijer lige kao otvorenog takmičenja mora biti sačuvan, gde se svi sportisti mogu registrovati pojedinačno. Međutim, zbog svog visokog uticaja u opštem rangu i u procesu kvalifikacija za Olimpijske igre, prioritetni pristup treba dati nacionalnim federacijama, omogućavajući im da registruju najmanje jednog takmičara. Prioritet će biti registracija JEDNOG sportiste po kategoriji preko nacionalne federacije.

Pri tome osnovne odrednice će biti: (1) učešće po kategoriji ograničeno je na 64 takmičara, (2) prioritet za registraciju jeste 50 prvih mesta na WKF Generalnoj rang listi po kategorijama i (3) limit od DVA takmičara po državi.

Sa ovim ciljem utvrđuju se četiri faze u periodu registracije (2 meseca):

Prva faza, ograničeno na nacionalne federacije (prvih 15 dana), JEDAN takmičar po kategoriji nužno rangiran među prvih PEDESET mesta na WKF Generalnoj rang listi.

Druga faza, besplatna registracija (nakon 15 dana), ograničena na prvih PEDESET takmičara na Generalnoj rang listi, čineći DVA maksimalnim brojem takmičara po zemlji i kategoriji.

Treća faza, besplatna registracija (nakon 15 dana), NIJE ograničena na prvih pedeset takmičara sa Generalne rang liste, ALI ograničena je na maksimalni broj od DVA takmičara po zemlji i kategoriji.

Četvrta faza, besplatna registracija (poslednjih 15 dana), bez ikakvog ograničenja osim broja od 64 sportiste po kategoriji. To znači da se prazna mesta u svakoj kategoriji mogu popuniti bez obzira na poziciju u Generalnoj rang listi, ili broj takmičara po zemlji.

Po pitanju kotizacija u 2018. godinu za pojedinačne kategorije će biti 75 € a za ekipne kategorije 150 €.

Kada su u pitanju nagrade one će iznositi za pojedinačne kategorije 750€ (1. mesto), 500€ (2. mesto) i 200€ (3. mesto) a za ekipne kategorije 750€ (1. mesto), 500€ (2. mesto) i 200€ (3. mesto).

 

Dopis WKF original

Dopis WKF prevod

 

USVOJENI PRAVILNICI KFS

Upravni odbor Karate federacije Srbije je na svojoj sednici 13.06.2017. godine, pored ostalog, usvojio Pravilnik o radu nacionalnih (reprezentativnih) selekcija gde se, u odnosu  na predhoni, izmene i dopune nalaze u sledećim članovima: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 11, 18, 19, 20, 21, 24, 26 i 27.

Takođe je usvojen i Pravilnik o sticanju učeničkih i majstorskih zvanja (pojaseva) u karateu gde se, u odnosu  na predhoni, izmene i dopune nalaze u sledećim članovima: 11, 20, 21a, 21b, 21c, 22, 28 i 30.

 

Pravilnik o radu nacionalnih (reprezentativnih) selekcija

Pravilnik o sticanju učeničkih i majstorskih zvanja (pojaseva) u karateu